CAT + IIFT/XAT Video Lectures and Test Series by Ravi Handa Sir

Video Lectures+Live Classes+Test Series (10 Mocks)+General Knowledge/Decision Making+XAT Test Series

Instructed by Ravi Handa   904 students enrolled

CAT > XAT > SNAP

EMI Available    Starts at Rs. 470.69

9999

Enter the Pincode

Pincode:
Check

Course Details

Lectures 750
Video Time 180:00:00
No. of Views Unlimited
Course Valid For Nov 18
No. of Hard Copy None
Content Medium Online
Enrolment period 12 Months
Access Within 48 Hours
Course Summary

Q1. Does the Online CAT Preparation Course cover entire syllabus for CAT?

Ans:

Yes.The 750+ video tutorials in the Online CAT preparation course cover the entire syllabus. They cover videos on basic and advanced concepts of Quantitative Aptitude, Verbal Ability, Logical Reasoning, Reading Comprehension, and Data Interpretation. There are plenty of solved example videos and also all previous year CAT questions are also solved on video. 

Q2. How will I clarify my doubts in Online CAT Preparation Course?

Ans:

Via Live Classes. Students send in their doubts via the Online forum called course-feed or sometimes via email. Ravi Sir clarifies these doubts via the online live classes on the weekend. With respect to strategy and exam preparation tips, you can just call and talk to Ravi Sir.

Q3. What if I miss the live class for Online CAT coaching on the weekend?

Ans:

Recordings are available. It is highly recommended that you do not miss an online CAT coaching class but if you do - do not worry. All online CAT coaching classes get recorded and get added to the student's account.

Q4. How and when will I get access to the Online CAT Preparation Course?

Ans:

Email Within 24 hours of making the payment for the Online CAT Preparation Course / CAT 2017 Test Series, you will get an email from our side. That email will have a login and a password with which you will be able to access the Online CAT Preparation Course / CAT 2017 Test Series. You will also get access to all videos, study material, and CAT Coaching classes in the course itself. You will also be able to see a notification for the upcoming online CAT Coaching classes.

Q5. How do I make the payment for Online CAT Preparation Course?

Ans:

Take this course is the button you need to click. Once you do, a popup would open. You will be asked to first enter your personal details and then your billing details. After that, you will be directed to a secure payment Gateway where you can make the payment. It is 100% safe and secure.

Preparation Course.

Q6. Will I be able to download the CAT Preparation video tutorials?

Ans:

No. The CAT Preparation videos are available to you 24×7. You can watch them and the online CAT coaching classes online whenever you want. The facility for download is not available because of security reasons. You should be able to view them comfortably if you have net speeds of 1 MBPS. You can check the demo videos to see if they work smoothly on your network and your device.

Q7. What if I don't like the Online CAT Coaching Course?

Ans:

100% refund if you let us know within the first three days of making the payment.

Q8. Can I get just the CAT Preparation video tutorials or just the Online CAT Coaching Classes?

Ans:

No. Both these features supplement each other beautifully. If you use only one of them, it will not help you score well in the CAT exam. If you are serious about preparing for CAT 2017, we recommend that you get both video tutorials and live classes. Even if you do not enroll in our Online CAT Preparation Course, wherever you decide to take coaching for CAT, ensure that you get both the services. Just one of them won't help you much. Having said that, we do have the option of only CAT 2017 Test Series. That is because some students like to take just an extra CAT mock test series for practice.

Q9. Will I be able to access the Online CAT Preparation Course from office / home / college?

Ans:

Yes. You will be able to access the complete Online CAT coaching course from anywhere. As long as you have an internet connection, it doesn't matter where you are located. We have students from 50+ cities in India including Delhi, Kolkata, Bangalore, Pune, Mumbai, Bhubneshwar, Cuttack, etc.

Course Prerequisites

750+ video tutorials for Quant, Verbal, LR, DI, RC

Weekly Live Classes for doubt clarification

Study Material

CAT 2018 Test Series (10 mocks)

General Knowledge

Decision Making

XAT Test Series (5 Mocks)

NMAT Test Series (5 Mocks)

Valid Till 31st March 2019

Course Level

Beginner

Average Rating - 0

    Related Courses